TASTNBOX

Lots amb productes de luxe de la terra i vins de la DO Terra Alta.
  • Encara no tens res a la cistella :(
  • Encara no tens res a la cistella :(
Image Alt

TASTNBOX

Maridatge box Sant Valentí

Sant Valentí TastNBox

El dia de Sant Valentí s’acosta, i encara que hi ha qui cregui que és una data dissenyada únicament per al consum, la veritat és que a tothom li agrada rebre un regal per part d’un ésser estimat. Des TastnBox proposem el nostre Sant Valentí TastnBox amb productes de les Terres de l’Ebre, tot un gaudi per als sentits.

Què regalar per Sant Valentí?

Flors i bombons per a ella i una corbata o un perfum per a ell. Aquests són regals clàssics que formen part d’aquest dia, però que no tenen aquest toc d’originalitat. Una altra opció que mai es surt del comú és optar per una vetllada romàntica en un restaurant de qualitat. Però ¿és bona idea sortir a sopar fora amb la situació actual de pandèmia?

Els restaurants i comerços d’hostaleria compten amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir espais lliures de contagi. També, és bon moment per donar suport a un sector tan durament castigat per la crisi. No obstant això, si realment vols sorprendre a la teva parella amb una proposta original i innovadora, confia amb TastnBox.

Maridatge Box, un regal immillorable de TastnBox

El sopar de Sant Valentí es caracteritza per ser una de les vetllades més especials de l’any. O, almenys, així ho planteja qui la celebren per demostrar el seu amor i compromís. Per aquest motiu, han d’incloure una varietat de productes que satisfacin el paladar i tots els sentits.

Hi ha d’haver espai per al dolç i per al salat, per la intensitat i per la calma, per als moments de més passió i per al gaudi d’una bona conversa. Tot això, és el que hem volgut plasmar en el nostre Sant Valentí TastnBox, un complet box que farà les delícies de qualsevol enamorat.

Al box s’inclouen productes de les Terres de l’Ebre i la Terra Alta, en un ferm compromís pel producte de proximitat, entre els quals destaquen dos vins de molta qualitat: un vi rosat i una garnatxa negra propis de la regió vitivinícola.

A això se sumen una melmelada, bombons i galetes, així com un formatge curat de cabra dels Pirineus. Finalment, i com a producte principal d’aquest box, apareix un arròs extra format tela de Segadors de Delta, produït de la manera més tradicional. Un arròs de qualitat procedent d’una denominació d’origen protegida i que és sant i senya de la gastronomia tarragonina.

Sense escapades romàntiques, què millor que productes culinaris de qualitat per sorprendre a la teva parella?

En aquest febrer perfecte, que comença en dilluns i acaba en diumenge, el 14 de febrer és diumenge, el que podria impulsar a molta gent a organitzar una escapada romàntica de cap de setmana. No obstant això, les restriccions de mobilitat actuals impedeixen en gran mesura aquesta pràctica.

Una alternativa que proposem des de TastnBox és la nostra cistella amb els millors productes de la terra, un maridatge perfecte entre vins, formatge, melmelada i arròs amb el toc dolç únic d’unes galetes de mantega excepcionals i uns bombons afrodisíacs que faran despertar la teva passió.

Gaudeix d’una data única al calendari amb Sant Valentí TastnBox. Sorprèn a la teva parella amb una vetllada que recordarà durant tot l’any.